Ga verder naar de inhoud

Rudi Van Puyvelde, plaatser bij Belisol Sint-Niklaas

Monteur – Belisol Belisol Sint-Niklaas

Een vakman met tonnen ervaring die graag de handen uit de mouwen steekt, dat is Rudi Poppe. Hij behoort inmiddels bij de anciens bij Belisol Sint-Niklaas en doet zijn job nog steeds met evenveel energie en liefde voor het vak.

Mijn werkdag

“Een werkdag begint met het opstellen van de planning, in samenspraak met de adviseur en de opmeter. Zij vertellen ons wat er precies moet gebeuren. Eens aangekomen op de werf, overlopen we samen met de klant nog eens de werken. Ook bespreken we de afwerking van de ramen en deuren in grote lijnen. Dan beginnen we eraan. In een standaard woning plaatsen we ongeveer 5 ramen per dag. Stel dat we alle ramen in de woning vervangen, dan zijn we dus gemakkelijk enkele dagen bezig aan één project.”

A la minute aanpassingen

“Het gebeurt soms dat dat klant bij de plaatsing nog wat aanpassingen wil doen aan het oorspronkelijke plan. Natuurlijk kunnen de ramen en deuren niet meer gewijzigd worden, maar aanpassingen in de binnenafwerking zijn geen probleem.”

Variatie

“Ik geniet vooral van de variatie in mijn job. Elk project is anders, elke klant is anders. Het is absoluut geen bandwerk en dat vind ik positief. Bovendien ben ik dagelijks buiten. Elke dag een frisse neus, wie wil dat nu niet?”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Kozijnmonteur

Showroom Eindhoven
Voor Belisol Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste kozijnmonteur die nauwkeurig en deskundig te werk kan gaan. Ben jij onze…

Belisol vakman

Showroom Den Bosch

Wil je werken in een gedreven en dynamisch team, gericht op service en kwaliteit voor onze klanten?

Kozijnmonteur

Showroom Breda

Wil je werken in een dynamisch team, gericht op service en kwaliteit voor onze klanten? Dan is deze vacature iets voor jou!