Ga verder naar de inhoud

Niek Brouwers, zaakvoerder Belisol Breda

Franchiser – Belisol Breda

Belisol Breda, al jarenlang een gevestigde waarde in de wereld van kozijnen, deuren en schuifpuien, heeft sinds kort een nieuwe eigenaar aan het roer. Met maar liefst 8 jaar werkervaring bij Belisol op zak, zal Niek Brouwers het stokje overnemen van Jankees Padmos, de voormalige eigenaar. Voor de 31-jarige Niek is dit een bijzondere stap, waar hij jarenlang naartoe werkte.

Geboren voor het vak

Niek Brouwers begon zijn carrière bij Belisol Breda als adviseur. Het werd meteen duidelijk dat hij de juiste kwaliteiten had om te slagen in deze branche. Hij was klantvriendelijk, enorm gedreven en had een goed oog voor detail. Jankees Padmos, de voormalige eigenaar van Belisol Breda, zag dit talent en bood hem de kans om zich verder te ontwikkelen binnen het bedrijf tot commercieel verantwoordelijke en later zelfs tot eigenaar. Niek greep deze kans met beide handen en leerde de kneepjes van het vak. Hij leerde hoe je een bedrijf runt, hoe je een optimale klantbeleving creëert en hoe je de beste service levert.

Leermeester Jankees: de sleutel tot het succes van Niek

Na acht jaar hard werken, heeft Niek Brouwers genoeg ervaring opgedaan om het roer over te nemen van Jankees Padmos. Jankees is blij om Belisol Breda aan Niek over te dragen. Niek is vastberaden de kwaliteit en de klanttevredenheid hoog in het vaandel te houden, net zoals Jankees dat altijd heeft gedaan. “Ik ben erg dankbaar voor de kennis en ervaring die ik van Jankees heb opgedaan en ik zal deze bagage zeker meenemen in mijn nieuwe rol als eigenaar van Belisol Breda”, aldus Niek.

Lokale kennis als extra troef

Als geboren Oosterhouter en getogen Bredanaar is Niek bekend met de lokale markt en weet hij wat er speelt in de regio. Hij weet waar de behoeften van de klanten liggen en hoe hij daarop kan inspelen. Deze lokale kennis is een troef in zijn nieuwe rol als eigenaar van Belisol Breda.

Samen sterk

“Ik sta er uiteraard niet alleen voor, maar kan rekenen op een geweldig team van collega’s”, legt Niek uit. Het team van Belisol Breda bestaat uit jonge en ervaren mensen met enorm veel kennis van zaken binnen de branche, die door hun jarenlange samenwerking perfect op elkaar zijn ingespeeld. Ze streven naar perfectie in hun werk en hebben een ongeëvenaarde liefde voor het vak. Niek is trots en dankbaar dat hij met dit team kan samenwerken. “Hun toewijding en passie voor hun werk zijn de sleutel tot het succes van Belisol Breda en de tevredenheid van onze klanten.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Werkvoorbereider

Showroom Utrecht

Belisol is de grootse en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team Bij Belisol Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiast werkvoorbereider.

Kozijnmonteur

Showroom Eindhoven
Voor Belisol Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste kozijnmonteur die nauwkeurig en deskundig te werk kan gaan. Ben jij onze…

Belisol vakman

Showroom Den Bosch

Wil je werken in een gedreven en dynamisch team, gericht op service en kwaliteit voor onze klanten?