Ga verder naar de inhoud

Junior Grootbleumink en Erik Van Lieshout, monteurs bij Belisol Tilburg

Monteur – Belisol Tilburg

Dat ze een geoliede machine zijn, wordt meteen duidelijk als je Junior Grootbleumink en Erik Van Lieshout samen aan het werk ziet. Met respectievelijk 21 jaar en 10 jaar werkervaring bij Belisol, is het geen wonder dat deze mannen aan enkele woorden genoeg hebben om de klus samen tot een goed einde te brengen.

Luisterend oor

Erik: “Toen ik bij Belisol begon te werken, werkten we volgens een strakke planning. Voor sommige projecten werden te weinig dagen voorzien voor de montage van de nieuwe kozijnen en deuren, waardoor we ze niet binnen de voorziene tijd konden afwerken. Dat stoorde me. Beter toch iets meer tijd voorzien en je aan de planning kunnen houden, dan een strakke deadline te beloven waaraan je niet kan voldoen.”

Junior: “We hebben dit aangekaart bij onze leidinggevende en dat is niet in dovemans oren gevallen. Nu wordt elk project afzonderlijk bekeken en op basis van de grootte en de complexiteit van de klus wordt er een planning opgemaakt. Zo hebben we nu ruim voldoende tijd om ons werk netjes en met de nodige zorg uit te voeren. En is het project toch vroeger afgeraakt dan voorzien? Dan is dat leuk nieuws om aan de klant mee te delen.”

Top duo

Erik: “Junior en ik werken al jaren samen en dat werpt z’n vruchten af. Na een tijd ken je de ander zo goed dat je perfect op elkaar bent ingespeeld. Je hebt aan twee woorden genoeg om elkaar te begrijpen en je kent ieders kwaliteiten.”

Junior: “Het gebeurt zelfs dat klanten specifiek onze namen noemen als ze andere mensen vertellen over de service van Belisol. Dat is een teken dat ze tevreden zijn van ons werk natuurlijk, dat maakt ons oprecht gelukkig. Kwalitatief en net werk afleveren, voor minder gaan we niet.”

Elke dag met de glimlach

Erik: “Het is zoveel waard als je elke dag met de glimlach kan opstaan omdat je mag gaan werken. Ik kan oprecht zeggen dat ik m’n werk met heel veel plezier doe. Elke dag is anders: ander project, andere klant, andere situatie. Dat maakt het interessant.”

Junior: “Op het einde van de werkdag zie je ook meteen het resultaat van je inspanningen. Dat geeft voldoening. Er zijn vaak indrukwekkende projecten bij, waar we met trots naar kijken.”

Trots, vakwerk, uitdaging en afwisseling. Ook iets wat jij zoekt in een job als monteur? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Junior magazijn medewerker Gouda

Showroom Gouda

Belisol Gouda maakt deel uit van een organisatie gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof, aluminium en houten kozijnen en deuren.

Kozijnmonteur Apeldoorn

Showroom Apeldoorn
Voor Belisol Apeldoorn zijn we op zoek naar een enthousiaste kozijnmonteur die nauwkeurig en deskundig te werk kan gaan. Ben jij onze…

Kozijnmonteur Dronten

Showroom Dronten
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol…