Ga verder naar de inhoud

Fouad Gharmoui, werkvoorbereider bij Belisol Tilburg

Administratief medewerker – Belisol Tilburg

Ruim 20 jaar al maakt de sympathieke Fouad Gharmoui deel uit van de Belisol-familie. Hij kwam erbij als hoofdmonteur in 2000 en profileert zich vandaag naar eigen zeggen als manusje-van-alles in een superviserende rol.

Ervaring in de sector

“In 2000 ben ik bij Belisol terechtgekomen. Op dat moment had Belisol nog maar drie vestigingen in Nederland. Ikzelf had bij een ander bedrijf al ruime ervaring opgedaan als monteur van ramen en deuren, daar heb ik mijn vak geleerd. Bij Jankees (Jankees Padmos, eigenaar van Belisol Tilburg) kon ik meteen als hoofdmonteur aan de slag.”

Van hoofdmonteur tot supervisor

“Die rol evolueerde doorheen de jaren en vandaag houd ik me hoofdzakelijk bezig met de superviserende werkvoorbereiding. Van opmetingen en planning tot klantenservice en opvolging. Eigenlijk ben ik een beetje een manusje-van-alles. Voor de klant ben ik het eerste aanspreekpunt. Hier en daar ben ik nog wel eens actief op de werf, maar monteren is intussen verleden tijd. De ervaring die ik hierin opdeed, gebruik ik nu ook ten volle voor de opleiding en het inwerken van nieuwe krachten. Intussen heb ik al heel wat medewerkers opgeleid. Dat zorgt automatisch voor wederzijds respect en een aangename werksfeer.”

Veelzijdigheid

“Die aangename werksfeer, de fijne collega’s en de veelzijdigheid van mijn takenpakket zorgen dat het voor mij na al die jaren nog altijd even leuk werken is. Ik heb een hele levendige job en de tijd vliegt voorbij. 22 jaar is best lang, maar wanneer ik mij ergens goed voel, ben ik een heel honkvast type.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Commercieel medewerker binnendienst Assen

Showroom Assen

Jij zorgt er samen met de verkopers voor dat de klanten de juiste en correcte informatie ontvangen en samen met hun ben je het commerciële hart van de organisatie.

Logistiek medewerker Eindhoven

Showroom Eindhoven

Zin in een logistieke baan met veel afwisseling? Dan ben je bij Belisol Eindhoven aan het juiste adres.

Verkoper Utrecht

Showroom Utrecht
Een afwisselende commerciële functie als Verkoper in de regio Utrecht In deze functie heb je uitdaging, vrijheid, vele contacten en leuke…