Ga verder naar de inhoud

Fouad Gharmoui, werkvoorbereider bij Belisol Tilburg

Administratief medewerker – Belisol Tilburg

Ruim 20 jaar al maakt de sympathieke Fouad Gharmoui deel uit van de Belisol-familie. Hij kwam erbij als hoofdmonteur in 2000 en profileert zich vandaag naar eigen zeggen als manusje-van-alles in een superviserende rol.

Ervaring in de sector

“In 2000 ben ik bij Belisol terechtgekomen. Op dat moment had Belisol nog maar drie vestigingen in Nederland. Ikzelf had bij een ander bedrijf al ruime ervaring opgedaan als monteur van ramen en deuren, daar heb ik mijn vak geleerd. Bij Jankees (Jankees Padmos, eigenaar van Belisol Tilburg) kon ik meteen als hoofdmonteur aan de slag.”

Van hoofdmonteur tot supervisor

“Die rol evolueerde doorheen de jaren en vandaag houd ik me hoofdzakelijk bezig met de superviserende werkvoorbereiding. Van opmetingen en planning tot klantenservice en opvolging. Eigenlijk ben ik een beetje een manusje-van-alles. Voor de klant ben ik het eerste aanspreekpunt. Hier en daar ben ik nog wel eens actief op de werf, maar monteren is intussen verleden tijd. De ervaring die ik hierin opdeed, gebruik ik nu ook ten volle voor de opleiding en het inwerken van nieuwe krachten. Intussen heb ik al heel wat medewerkers opgeleid. Dat zorgt automatisch voor wederzijds respect en een aangename werksfeer.”

Veelzijdigheid

“Die aangename werksfeer, de fijne collega’s en de veelzijdigheid van mijn takenpakket zorgen dat het voor mij na al die jaren nog altijd even leuk werken is. Ik heb een hele levendige job en de tijd vliegt voorbij. 22 jaar is best lang, maar wanneer ik mij ergens goed voel, ben ik een heel honkvast type.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Baliemedewerker(ster)/ receptionist(e)

Showroom Tilburg

Voor onze vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en gastvrije baliemedewerker/receptioniste om onze verkopers te ondersteunen op zaterdag.

Werkvoorbereider

Showroom Gouda

Wij zijn op zoek naar een fulltime gedreven werkvoorbereider om ons team te versterken. Ervaring is geen pre, wij zijn op zoek naar die persoon die past binnen ons team. Die persoon die streeft naar een 10 en een no matter what mentaliteit heeft

Medewerker planning & service

Showroom Gouda

Als medewerker planning & service ben je een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de planning van montages en de service.