Ga verder naar de inhoud

Allan van de Loo, verkoopadviseur bij Belisol Eindhoven

Verkoper – Belisol Eindhoven

Eerlijkheid troef bij adviseur en verkoper Allan van de Loo, die intussen 8 jaar op de teller heeft staan bij Belisol Eindhoven. Een verhaal dat begon bij volleybalclub Tectum Achel en het einde is nog lang niet in zicht.

Eerlijkheid troef bij adviseur en verkoper Allan van de Loo, die intussen 8 jaar op de teller heeft staan bij Belisol Eindhoven. Een verhaal dat begon bij volleybalclub Tectum Achel en het einde is nog lang niet in zicht.

Goeie herinneringen

“In het voorjaar van 2014 volleybalde ik in Achel en daar kwam ik via via in contact met de zaakvoerder van Belisol Eindhoven. Het was niet mijn eerste kennismaking met Belisol want in het verleden werkte ik al voor het Belisol-filiaal van Dordrecht. Omdat ik daar zo’n goeie herinneringen aan had, wilde ik graag terug voor Belisol gaan werken. Toen er een opening kwam in Eindhoven heb ik dan ook niet getwijfeld.”

Adviseren en verkopen

“In mijn huidige job treed ik eerst op als adviseur en in een tweede fase als verkoper. Nadat ik mijn kind op school heb afgezet vertrek ik naar kantoor of naar een klant. Gemiddeld zie ik 5 tot 8 klanten per dag. Of bij de mensen thuis, of in de toonzaal. Verder bestaat mijn werkdag uit het opstellen van offertes, het bespreken van offertes en het opvolgen van klanten. Voldoende afwisseling dus.”

Eerlijkheid

“Het leukste aan deze job is zonder twijfel de omgang met mensen. En heel belangrijk voor mij als verkoper is eerlijkheid. Ik zal altijd luisteren naar de specifieke noden van de klant en op basis daarvan een eerlijk advies geven. Uiteraard is het belangrijk om te verkopen, maar dat kan perfect met de nodige menselijkheid. Op die manier bouw je bovendien veel duurzamere relaties op. Mijn hoofddoel is steeds om de klant op het einde van de rit 100 procent tevreden te krijgen. En laat dat ook net de filosofie van Belisol zijn.”

Lijkt werken bij Belisol u wel iets?

Junior verkoper

Showroom Steenwijk

Voor de versterking van ons team bij Belisol Steenwijk-Assen zijn we op zoek naar een verkoper kozijnen en deuren.

Junior verkoper

Showroom Den Haag

Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Benelux! Voor de versterking van ons team bij Belisol Den Haag zijn we op zoek naar een verkoper kozijnen en deuren.

Verkoper

Showroom Tilburg

Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Benelux! Voor de versterking van ons team bij Belisol Tilburg zijn we op zoek naar een verkoper kozijnen en deuren.